Skip to main content Skip to main menu Skip to search
0 Savatdagi mahsulotlar
Points to spend in the

"ORIFLAME" XK MChJ Bosh direktori buyrugʻi bilan
tasdiqlangan
Gafarova A.X.
25.08.2019

SHAXSIY MAʼLUMOTLARNI HIMOYALASH SIYOSATI. 1-TAHRIR

"ORIFLAME" Xorijiy Korxona shaklidagi Masʼuliyati cheklangan jamiyati ("Biz" yoki "Kompaniya") sizlarning shaxsiy maʼlumotlaringizni himoyalash va saqlanishini taʼminlash asosiy qonun-qoidalariga amal qiladi.

Mazkur shaxsiy maʼlumotlarni himoyalash siyosati vebsaytdan foydalanish shart va qoidalari va havolalar mavjud boʻlgan boshqa hujjatlar bilan birikmada biz tomonimizdan ishlov beriladigan shaxsiy maʼlumotlarning (sizning, siz haqingizda yoki siz bizga taqdim etayotgan oʻsha maʼlumotlar) toʻplanishini amalga oshiriladigan asosni tashkil qiladi. Sizni shaxsiy maʼlumotlaringiz bilan ish qay tarzda qurilganligini va biz ular bilan qanday muomala qilishimiz haqida tasavvur olish uchun, iltimos, quyida keltirilgan hujjat bilan tanishib chiqing. Oʻz maʼlumotlaringizni roʻyxatdan oʻtish shaklida (CAF) yoki http://uz.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant havola boʻyicha elektron koʻrinishda yoki qogʻoz shaklida taqdim qilib, siz mazkur Shaxsiy maʼlumotlarni himoyalash siyosatida tavsiflangan qoidalar bilan roziligingizni bildirasiz.

Oʻzbekiston Respublikasining 2019 yil 2 iyuldagi "Shaxsga doir maʼlumotlar toʻgʻrisida"gi OʻRQ-547-son Qonunga rioya qilish maqsadida, shaxsiy maʼlumotlar bazasining operatori etib Toshkent shahri, 100 084, Yunusobod tumani, Amir Temur koʻchasi, 88a-uy (A.Temur va KXAY koʻchalarining kesishgan joyi), Liter 0002 manzilda joylashgan "ORIFLAME" Xorijiy korxona shaklidagi Masʼuliyati cheklangan jamiyat hisoblanadi.

Biz Oʻzbekiston Respublikasining (keyingi oʻrinlarda - "OʻR") qonunchiligiga muvofiq maʼlumotlarga ishlov beramiz, shaxsiy maʼlumotlarga ishlov berishning maqsadi - oʻzimizning majburiyatlarimizni bajarilishini taʼminlash va sizning roʻyxatdan oʻtishingiz munosabati bilan paydo boʻladigan bizning huquqlarimizni himoyalanishini taʼminlash. Biz tomondan maʼlumotlarga ishlov berish quyidagi taʼriflangan qoidalarga muvofiq amalga oshiriladi.

1 Biz sizdan olishimiz mumkin boʻlgan maʼlumot

Biz sizdan quyidagi maʼlumotlaringizni olishimiz va ularga ishlov berishimiz mumkin:

1.1 Siz bizga taqdim qilayotgan maʼlumotni. Siz bizga oʻz haqingizda maʼlumotlarni bizning www.oriflame.uz saytimizda (bizning sayt) shaklni toʻldirib, yozma ravishda roʻyxatdan oʻtish shaklini toʻldirib yoki biz bilan telefon orqali muloqot qilib, elektron pochta yoki boshqa usulda taqdim qilishingiz mumkin. Bu yerga bizning saytda roʻyxatdan oʻtilayotganingizda, mahsulotni xarid qilayotganingizda, bizning saytda buyurtmani joylashtirayotganingizda, muhokamalarda ishtirok etishda yoki ijtimoiy tarmoqlarda yoki bizning saytda tashkil etilgan boshqa tadbirlarda, konkurslarda, promoaksiyalarda yoki tadqiqotlarda ishtirok etishingizda, hamda bizning saytda oʻrin egallagan har qanday muammolar haqida xabardor qilganingizda siz tomondan taqdim etiladigan maʼlumot kiradi. Siz bizga taqdim etayotgan maʼlumot quyidagi bandlarni kiritishi mumkin:

Shartnomani imzolab, Siz quyidagi maʼlumotlaringiz: familiya, ism, otaning ismi; Email; pochta manzillari (kontaktlar uchun), roʻyxatdan oʻtish raqami, uyali telefon raqami, hamma uchun erishimli shaxsiy maʼlumotlaringiz hisoblanishiga oʻz roziligingizni taqdim etasiz.

Ishonamizki, siz koʻrsatib oʻtilgan maʼlumotlarni taqdim etasiz. Shunga qaramay, agar siz shaxsiy maʼlumotlaringizni bizga oshkor etish istagida boʻlmasangiz, iltimos, shaxsiy maʼlumotlaringizni taqdim etmang. Agar koʻrsatib oʻtilgan maʼlumot taqdim etilmagan boʻlsa, u holda alohida holatlarda biz sizga oʻzingiz soʻragan oʻsha xizmatlarni taqdim etish imkoniga ega boʻlmasligimizni, iltimos, maʼlumot uchun qabul qilib qoʻying.

1.2 Biz siz haqingizda toʻplaydigan maʼlumot. Biz sizning xaridlaringiz tarixini saqlaymiz, va hokazo.

Bizni saytimizga har bir tashrif buyurishingizda biz avtomatik tarzda quyidagi maʼlumotni yigʻishimiz mumkin:

1.3 Biz boshqa manbalardan oladigan maʼlumotlar. Agar siz bizning boshqaruvimiz ostidagi har qanday boshqa veb-saytdan yoki biz tomondan taqdim etilayotgan har qanday boshqa xizmatlardan foydalanayotgan boʻlsangiz, siz haqingizdagi maʼlumotlarni olishimiz mumkin. Biz shu bilan birga uchinchi tomonlar bilan chambarchas hamkorlik qilamiz (jumladan, masalan, ishbilarmon hamkorlar, texnik xususiyatga ega boʻlgan xizmatlarni, toʻlovlarga xizmat koʻrsatish boʻyicha xizmatlarni va yetkazib berish xizmatlarini, reklama tarmoqlari xizmatlarini taqdim etuvchi subpudratchilar, tahliliy tashkilotlar, izlash maʼlumotlarini taqdim etuvchi agentliklar, reyting agentliklari) va ulardan maʼlumotlarni olishimiz mumkin.

2 Maʼlumotlarni qoʻllash

Biz quyidagi vazifalarni bajarish uchun siz haqingizda olingan maʼlumotlarni qoʻllaymiz:

Siz yuqorida koʻrsatib oʻtilgan vazifalarga erishish uchun zarur boʻlgan yoki istalgan Sizning shaxsiy maʼlumotlaringizga nisbatan har qanday harakatlarni amalga oshirishga, jumladan, cheklovlarsiz: yigʻish, tizimlashtirish, saqlash, aniqlashtirish (yangilash, oʻzgartirish), qoʻllash, tarqatish (shu jumladan uzatish), begonalashtirish, yoʻq qilish, Sizning Shaxsiy maʼlumotlaringizni transchegaraviy uzatilishiga, hamda OʻR amaldagi qonunchiligini inobatga olib, shaxsiy maʼlumotlar bilan har qanday boshqa harakatlarni amalga oshirish huquqlarini Bizga taqdim etayotganingizni tasdiqlaysiz. Sizning Shaxsiy maʼlumotlaringizga ishlov berish quyidagi asosiy usullarni qoʻllash bilan (ammo, ular bilan cheklanmasdan) biz tomondan amalga oshiriladi: saqlash, elektron va/yoki qogʻoz tashuvchilariga yozish va ularni saqlash, roʻyxatlarni tuzish, markirovkalash. Bunda, Siz oʻzingizning Shaxsiy maʼlumotlaringizga avtomatlashtirilgan usul bilan qanday ishlov berilsa, ularga avtomatlashtirilmagan usulda ham xuddi shunday ishlov berilishi haqida oʻrnatilgan tarzda xabardor qilinganligingizni va shu bilan rozi ekanligingizni tasdiqlaysiz. Biz Sizning shaxsiy maʼlumotlaringizga uchinchi shaxslar tomonidan OʻR qonunchiligi tomonidan oʻrnatilgan tartibda ishlov berilishini yuklash huquqini berishimizga, va har qanday shunday uchinchi shaxslar OʻR qonunchiligi talablariga rioya qilish shartida Sizning roziligingiz asosida Shaxsiy maʼlumolaringizga ishlov berish huquqiga ega ekanliklariga rozilik berasiz.

3 Sizning maʼlumotlaringizni oshkor qilinishi

3.1 Biz Sizning Shaxsiy maʼlumotlaringizni sotmaymiz, taqdim qilmaymiz va savdolashmaymiz.

3.2 Biz 2-bandda (Maʼlumotlardan foydalanish) koʻrsatilgan faoliyatni yuritishda Bizga qoʻllab-quvvatlashni koʻrsatish maqsadida bizning guruh a'zosi hisoblangan kompaniyalarga (bosh xolding kompaniya va uning shoʻba korxonalariga) sizning shaxsiy maʼlumotlaringizga kirishga va ularga ishlov berishga ruxsatni taqdim qilishimiz mumkin.

3.3 Biz quyidagi maqsadlarda uchinchi shaxslarning cheklangan doirasiga sizning shaxsiy maʼlumotlaringizga kirishga ruxsatni taqdim etishimiz va qatʼiy chegaralangan holatlarda ularga ishlov berishga ruxsat berishimiz mumkin:

Shu bilan birga biz Sizning Shaxsiy maʼlumotlaringizni uchinchi shaxslarga oshkor qilishimiz mumkin:

4 Biz sizning shaxsiy maʼlumotlaringizni qanday va qayerda saqlaymiz

Siz bizga taqdim etayotgan va biz siz haqingizda toʻplayotgan barcha maʼlumot, himoyalangan serverlarda saqlanadi. "Onlayn" tartibda amalga oshiriladigan barcha toʻlovlar, SSL texnologiyasini qoʻllash bilan shifrlangan va betaraf provayderlar tomonidan ishlov beriladi. Biz onlayn-tranzaksiyalar uchun qoʻllaniladigan debetli va kreditli kartalar haqida maʼlumotlarni saqlamaymiz va toʻplamaymiz.

Biz siz haqingizda toʻplayotgan maʼlumotlar, Oʻzbekiston Respublikasining qonunchilik talablariga rioya qilish bilan Oʻzbekiston Respublikasidan tashqariga uzatilishi mumkin. Ularga shu bilan birga Oʻzbekiston Respublikasi tashqarisida boʻlgan va bizga, yoki bizning yetkazib beruvchilarimizning biron biriga ishlayotgan xodimlar tomonidan ham ishlov berilishi mumkin. Koʻrsatib oʻtilgan xodimlar, boshqalardan tashqari, sizning buyurtmangizni bajarilishiga, sizning toʻlov rekvizitlaringizga ishlov berilishiga, Muvaffaqiyatga erishish Rejasini amalga oshirish doirasida olingan sizning mukofotlaringizga ishlov berilishiga, hamda qoʻllab-quvvatlash boʻyicha xizmatlarni taqdim etishga jalb qilinishlari mumkin. Oʻz shaxsiy maʼlumotlaringizni taqdim etib, siz ularni uzatilishi, saqlanishi va ishlov berilishi bilan rozilik berasiz. Biz sizning shaxsiy maʼlumotlaringizni xavfsizligini va Shaxsiy maʼlumotlarni himoyalash siyosati va muvofiq qonunlarga rioya qilishni taʼminlash uchun zarur boʻlgan barcha idrokli choralarni amalga oshiramiz.

5 Zaruriy ehtiyotkorlikka rioya qilish majburiyati

Agar biz sizga oʻzimizning saytning maʼlum boʻlimlariga kirish huquqini ochib beradigan parolni taqdim etgan (yoki agar siz tanlagan) boʻlsak (hereinafter your “Qayd yozuvi”), ushbu parolning maxfiyligini taʼminlash uchun javobgarlikni oʻz zimmangizga olasiz. Koʻrsatilgan parolni hech kimga xabardor qilmasligingizni sizdan iltimos qilamiz. Agar siz parolni har qanday uchinchi shaxslarga xabar qilsangiz, siz oʻz qayd yozuvingizni qoʻllash bilan barcha amalga oshirilgan harakatlaringiz uchun javobgarlikni oʻz zimmangizga olasiz. Agar siz oʻzingizning parolingizni nazorat qilish imkonini yoʻqotsangiz, siz shu bilan birga oʻz Shaxsiy maʼlumotlaringiz ustidan ham nazoratni yoʻqotishingiz mumkin, va sizning nomingizdan yuridik majburiy harakatlar amalga oshirilishi mumkin. Shuning uchun, agar sizning parolingiz biron bir sabablar boʻyicha oshkor etilgan boʻlsa, bizni zudlik bilan xabardor qilishingiz va parolni oʻzgartirishingiz zarur. Biz hech qachon sizning parolingizni soʻramaymiz, saytga kirish uchun foydalanuvchining ismini identifikatsiyasidan oʻtish muolajasidan tashqari. Bizning xodimlarimiz maʼlumotlarni himoyalanishini taʼminlash sohasidagi kengaytirilgan talablarga rioya qiladilar.

6 Sizning huquqlaringiz

6.1 Marketing maʼlumotlari. Sizda marketing maqsadlarida sizning shaxsiy maʼlumotlaringizga ishlov bermaslikni iltimos qilish huquqi bor. Odatda, biz koʻrsatilgan maqsadlarda sizning maʼlumotlaringizni qoʻllash yoki agar biz koʻrsatilgan maqsadlar uchun har qanday uchinchi tomonga sizning shaxsiy maʼlumotlaringizni oshkor qilish niyatimiz haqida sizni xabardor qilamiz (sizni maʼlumotlaringizni toʻplashdan avval). Sizning maʼlumotlaringizni toʻplash uchun biz tomondan qoʻllaniladigan shaklda (asosan CAF) muvofiq bayroqchani oʻrnatib, bunday ishlov berishga rad javobi berish huquqingizdan foydalanishingiz mumkin. Siz shu bilan birga oʻz qayd yozuvingizda muvofiq maydonga bayroqchani oʻrnatib, har qanday vaqt foydalanishingiz, yoki info@oriflame.uz elektron pochta manzili orqali mijozlar bilan ishlash boʻyicha boʻlim bilan bogʻlanishingiz yoki +998 71 2050088 raqami orqali mijozlarni qoʻllab-quvvatlash xizmatiga qoʻngʻiroq qilishingiz mumkin.

6.2 Maʼlumotlarga kirish ruxsati. Aniqlashtirish va oʻchirib yuborish. Sizda siz haqingizda toʻplangan maʼlumotlarga kirish va uni oʻzgartirish yoki oʻchirib yuborish haqida soʻrovnoma yuborish huquqi bor. Siz shaxsiy maʼlumotlaringizning qayd yozuviga murojaat qilib oʻzingizning shaxsiy maʼlumotlaringizni katta qismini koʻrish, tekshirish va oʻzgartirish kiritishingiz mumkin. Umuman olganda, biz qoʻl tartibida sizning shaxsiy maʼlumotlaringizga oʻzgartirish kiritmaymiz, chunki ularning bir xilligini masofadan turib tekshirish qiyinchilik tugʻdirishi mumkin. Shunga qaramay, sizning masʼuliyatingiz sohasiga ularning notoʻgʻri yoki oʻzgartirilishi holatida shaxsiy maʼlumotlaringizni oʻz vaqtida va tezkor yangilanishi kiradi. Sizning info@oriflame.uz elektron pochta yoki +998 71 2050088 mijozlarni qoʻllab-quvvatlash raqami orqali yuborilgan soʻrovnomangiz boʻyicha, biz amaldagi qonunchilikka muvofiq maksimal tezkor tarzda sizning qayd yozuvingizni yopamiz va Sizdan muvofiq xabarnoma olingan paytdan boshlab, 1 (bir) ish kuni davomida Sizning shaxsiy maʼlumotlaringizga ishlov berishni toʻxtatamiz.

Shaxsiy maʼlumotlarni saqlash muddati - Shartnoma amal qilish muddati davomida va uni amal qilishi tugagan paytdan boshlab kamida 3 yil.

7 Sizning uchinchi shaxslarning shaxsiy maʼlumotlariga ishlov berish boʻyicha majburiyatlaringiz

Siz oʻz faoliyatingiz davomida bizning xaridorlarimiz tarmogʻi boshqa ishtirokchilarining shaxsiy maʼlumotlarini toʻplash va ishlov berishni amalga oshirishingiz mumkinligi sababli, biz sizni Oʻzbekiston Respublikasining shaxsiy maʼlumotlarni himoyalash toʻgʻrisidagi qonunchiligiga, hamda mazkur Siyosatda tavsiflangan qoidalarga rioya qilishingiz zarurligi haqida xabardor qilamiz.

Siz OʻRning muvofiq qonunchiligiga rioya qilishni, va xususan, ishonib topshirilgan maʼlumotlarga ishlov berish va ularni himoyalanishini tartiblashtiruvchi qoidalarga rioya etishni taʼminlovchi koʻrsatilgan usulda mazkur Siyosatda tavsiflangan hajmlarda va maqsadlarda shaxsiy maʼlumotlarni toʻplash va ishlov berishni amalga oshirishga rozilik berasiz.

Xususan, siz quyidagilarga majbursiz:

Biz siz tomondan foydalanilgan ishonib topshirilgan shaxsiy maʼlumotlarni himoyalash usullarini tekshirishga bo`lgan huquqlarni oʻzimizda saqlab qolamiz. Siz bizdan muvofiq soʻrovnomani olganingizdan soʻng zudlik bilan bunday tekshiruvni oʻtkazishga bizga imkon taqdim etishga majbursiz.

Siz mazkur Shaxsiy maʼlumotlarni himoyalash boʻyicha Siyosat va Umumiy Qoidalar va shartlarga muvofiq sizga uchinchi shaxslar tomonidan ishonib topshirilgan shaxsiy maʼlumotlarga ishlov berishga nisbatan biz tomondan beriladigan barcha savollarimizga, va xususan siz qoʻllagan shaxsiy maʼlumotlarni himoyalash usullariga nisbatan savollarga tezkor va toʻgʻri javob berishga rozilik berasiz.

Uchinchi shaxslarning shaxsiy maʼlumotlarini toʻplash va/yoki ishlov berishni amalga oshirish vaziyatida, Siz faqat oʻrnatilgan tarzda olingan shaxsiy maʼlumotlar egasining roziligi mavjudligida, Shaxsiy maʼlumotlarni himoyalash Siyosati va Umumiy Qoidalar va shartlar bilan tavsiflangan hajmda va maqsadlarga muvofiqlik sharti bilan koʻrsatib oʻtilgan harakatlarni amalga oshirishga majburiyatni oʻz zimmangizga olasiz.

Shaxsiy maʼlumotlarga ega boʻlgan fayllarni joʻnatishda, ushbu fayllarni ommaviy tarmoq orqali joʻnatishda saqlanganligi shaxsiy maʼlumotlarni himoyalashda qoʻllaniladigan shifrlash vositalari hisobiga taʼminlangan boʻlishi bizning oʻrtamizda kelishilgan.

Agar siz mazkur Shaxsiy maʼlumotlarni himoyalash siyosati qoidalariga rioya etmagan holda shaxsiy maʼlumotlardan foydalanayotgan boʻlsangiz, biz sizning maslahatchi sifatida roʻyxatdan oʻtishingizni oʻchirib tashlash huquqiga egamiz.

Biz mazkur Shaxsiy maʼlumotlarni himoyalash siyosati va Umumiy Qoidalar va shartlar qoidalariga rioya qilmaslik bilan shaxsiy maʼlumotlarga ishlov berish bilan bogʻliq boʻlgan uchinchi shaxslar oldidagi sizning majburiyatlaringiz boʻyicha yoki siz shaxsiy maʼlumotlarga ishlov berish uchun ruxsat bergan shaxslar oldidagi sizning majburiyatlaringiz boʻyicha javobgarlikni oʻz zimmamizga olmaymiz.

8 Kuki-fayllar

Sizni bizning saytimizdagi boshqa foydalanuvchilar orasida ajratib chiqarish uchun bizning veb-sayt kuki-fayllardan (foydalanuvchilarning qattiq disklarida joylashtirilgan kichik fayllar) foydalanadi. Ushbu texnologiya sizga veb-saytdan foydalanishning ijobiy tajribasini taqdim etishga yordam beradi va bizga oʻz saytimizni takomillashtirishga imkon beradi. Biz maʼlumotlar oqimini tahlilida yordam berish uchun kuki-fayllardan foydalanamiz. Bundan tashqari, ular xizmatlarni shaxsiy sozlash, axborotli toʻldirish va reklama uchun, hamda reklamaning samaradorligini oʻlchash uchun qoʻllaniladi.

Maʼlum kuki-fayllar shaxsiy maʼlumotlarni saqlaydi - masalan, kirishda "Meni eslab qolish"ga bosilganda kuki-fayl foydalanuvchining ismini saqlab qoʻyadi. Koʻpchilik kuki-fayllar foydalanuvchini identifikatsiya qiluvchi maʼlumotlarni toʻplamaydi, buning oʻrniga esa ancha umumiy maʼlumotlarni toʻplaydi, bularga kirish usuli, "Oriflame" saytidan foydalanish va foydalanuvchining odatiy joylashgan joyi kiradi.

"Oriflame" maʼlum xizmatlarni faqat kuki-fayllarni qoʻllash bilan erishimlilarini taklif qiladi.

Umuman olganda, kuki-fayllar toʻrtta har xil funksiyalarni bajaradi.

8.1 Asosiy kuki-fayllar

Baʼzi kuki-fayllar bizning veb-saytda ishlash uchun ahamiyatli muhimdir. Masalan, ular "Oriflame"ga roʻyxatdan oʻtgan foydalanuvchilarni identifikatsiyalashni va ularga butun veb-saytga ruxsatni taʼminlash imkonini beradi. Agar roʻyxatdan oʻtgan foydalanuvchi kuki-fayllarni oʻchirib qoʻysa, baʼzi sahifalar erishimli boʻlmasligi mumkin.

8.2 Ekspluatatsion kuki-fayllar

Boshqa kuki-fayllardan foydalanuvchilar veb-saytni qanday ishlatayotganligini tahlil qilish uchun va veb-saytning unumdorligini monitoring qilish uchun foydalanishi mumkin. Bu "Oriflame"ga Ilovani shaxsiy sozlab, hamda har qanday paydo boʻlayotgan muammolarni tez identifikatsiyalab va toʻgʻrilab yuqori sifatli xizmat koʻrsatishni taʼminlash imkonini beradi. Masalan, ekspluatatsion kuki-fayllar ancha mashhur sahifalarni kuzatish uchun va baʼzi sahifalar xatoliklar haqida xabarlarni nima uchun olayotganini aniqlash uchun qoʻllanilishi mumkin. Ushbu kuki-fayllar shu bilan birga foydalanuvchilarga ular veb-saytga tashrif buyurishlarining tarixiga asosan ularga qiziq boʻladigan mahsulotlar va xizmatlarni aniqlash uchun ishlatilishi mumkin.

8.3 Funksional kuki-fayllar

Funksional kuki-fayllar "Oriflame" veb-sayti foydalanuvchilarning baʼzi afzalliklarini eslab qolishi uchun qoʻllaniladi.

8.4 Xulqqa yoʻnaltirilgan reklama kuki-fayllari

"Oriflame" Foydalanuvchilarga qiziqishlari boʻyicha reklamani taqdim qildish uchun kuki-fayllarni qoʻllashi mumkin. Bundan tashqari, "Oriflame" bozorni tadqiqot qilish, daromadlarni kuzatib borish, hamda veb-saytning funksionalligini yaxshilash va mazkur shartlarni va mualliflik huquqlarini muhofaza qilish siyosatini bajarilishini monitoring qilish maqsadida uchinchi tomonlarning kuki-fayllaridan foydalanishi mumkin.

8.5 Google Analytics

Biz bizning saytlar va ilovalar bilan tashrifchilar qanday oʻzaro harakat qilishlarini tushunish uchun Google Analytics dan foydalanamiz. Bu siz saytga tashrif buyurganingizda yoki bizning mobil ilovamizdan birini qoʻllaganingizda, sizning brauzer avtomatik tarzda Google ga maʼlum maʼlumotlarni yuborishini anglatadi. Masalan: siz tashrif buyurgan sahifaning veb-manzilini, va sizning IP-manzilingizni. Siz Google texnologiyasi qanday qilib maʼlumotlarni toʻplashi va ishlov berishi haqida ancha batafsil ushbu havola boʻyicha bilib olishingiz mumkin: https://www.google.com/policies/privacy/partners/.

Agar siz Google Analytics sizning brauzeringiz tomonidan ishlatishini istamasangiz, siz Google Analytics Bloklagichini oʻrnatishingiz mumkin. Google Analytics siyosati va Google maxfiylik siyosati haqida batafsil maʼlumotni shu yerdan topishingiz mumkin.

Foydalanuvchilar kuki-fayllardan voz kechishlari mumkin, agar ularning brauzerlari buning imkonini bersa, binobarin baʼzi "Oriflame" tizimlaridan foydalanishga toʻsqinlik qilishi mumkin.

Kuki-fayllarni qanday oʻchirish toʻgʻrisida batafsil bu yerda koʻring (http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/).

Kuki-fayllar tijorat faoliyatida qanday ishlatilishi toʻgʻrisida batafsil bu yerda koʻring (http://www.allaboutcookies.org/).

9 Bizning Shaxsiy maʼlumotlarni himoyalash siyosatimizdagi oʻzgarishlar

Biz kelajakda Shaxsiy maʼlumotlarni himoyalash siyosatiga kiritishimiz mumkin boʻlgan har qanday oʻzgartirishlar, bizning veb-saytimizda joylashtiriladi va, agar bu zarur boʻlsa, sizga elektron pochta yoki boshqa usul orqali yuborib turiladi. Oʻzgarishlar shu bilan birga bizning korxonalarimizda ham erishimli. Oʻzgarishlar nashr etilgan sanadan boshlab kuchga kiradi. Oʻzgartirilgan Shaxsiy maʼlumotlarni himoyalash siyosati nashr etilgandan yoki bizning kompaniyada oʻz buyurtmangizni joylashtirishdan soʻng sizning saytdan foydalanishingiz, kiritilgan oʻzgartirishlar bilan sizning rozilingiz sifatida koʻriladi.

10 Aloqa va shikoyatlarni yuborish uchun kontakt maʼlumotlar

Savollar. Shaxsiy maʼlumotlarni himoyalash siyosatiga nisbatan mulohazalar va soʻrovlar olqishlanadi va bizning mijozlar bilan ishlash boʻlimimizga yoki maxsus elektron pochta manziliga: privacy@oriflame.com yuboriladi.

Agar siz biz Shaxsiy maʼlumotlarni himoyalash siyosatini buzganligimizga ishonchingiz komil boʻlsa, koʻrsatilgan manzil boʻyicha yozing yoki +998 71 2050088 raqami orqali bizning mijozlar bilan ishlash boʻyicha boʻlimimizga qoʻngʻiroq qiling. Sizning ishonchingiz boʻyicha, mazkur Shaxsiy maʼlumotlarni himoyalash siyosati buzilgan usullarni, iltimos, iloji boricha batafsilroq tavsiflab bering. Biz sizning shikoyatingizni tezkor tergov qilamiz.


Chop etish sanasi: